Autori

arh. Bogdan Ciocodeica
arh. Adelina Cucoranu
arh. Ana Porim

Colaboratori

Mobilier pe comanda: Stefan Zwart
Beneficiar: The Edit
Fotografie arhitectura si design interior
Sabin Prodan

Publicat

Descrierea autorului

“Calcand pe urmele magazinului virtual, Spatiul The Edit este o materializare fizică a acestuia si a etosului său estetic. Este un loc în care obiectele curatoriate cu atenție se reunesc pentru a crea o lume captivantă a designului.
Situat într-o casă recent renovată și extinsă din secolul al XIX-lea, The Edit este conceput mai mult ca o reședință privată decât ca un showroom de mobilier. Toate piesele și accesoriile sunt selectate pentru a construi o narațiune coerentă, fără a lăsa nimic la voia întâmplării. Spațiul, care se întinde pe patru niveluri, este imaginat ca o călătorie pe parcursul zilei. Spatiul se deschide cu atmosfera alerta a nivelurilor inferioare care sunt conectate cu mica grădină privată, ritmul continuând să se reducă pe măsură ce utilizatorul avanseaza către nivelurile superioare. Obiectele expuse susțin și completează povestea, creând zone centrale spatioase, dar și colțuri retrase ce asteapta sa fie descoperite. The Edit este un echilibru delicat între funcțional și estetic, care te invită să faci parte din universul său și la plecare să iei o bucatica din el înapoi în spatiul tau privat.”