Antarctica Apartment | MISO Architects

Autori

Mihaela Tampiza Lozovanu
Catalina Raileanu

Colaboratori

Tempini Romania
Tecnografica
Luminna
divanissimi
Ador Grafica
Romstal Romania
Rovere Mobili
Delta Studio
Elegance Decor
San Marco Bucuresti
Insignis Divani & Sofa’
VLAdiLA
Light House Concept
Ioooi.
Fotografie arhitectura si design interior
Sabin Prodan

Oras

Bucuresti

Descrierea autorului

“Acest apartament se adresează unor persoane moderne, atente la detalii, cu bun gust. Este un spațiu generos, amenajat și decorat cu pasiune și rafinament. Aflându-ne într-o zonă de top a capitalei, așteptările au fost mari, chiar dacă apartamentul urma să fie oferit spre închiriat.

Am urmărit crearea unui spațiu funcțional, echilibrat și versatil, care să se muleze pe nevoile viitorilor săi utilizatori. Am optat pentru un stil modern, cu o cromatică neutră, utilizând albastrul ca accent de culoare în toate spațiile, pornind de la canapeaua și fotoliile din living pe care beneficiarul le achiziționase. Am preluat această culoare – albastru – și am folosit-o în celelalte încăperi pentru a obține un design unitar în toată locuința. În plus, am intervenit cu accente metalice arămii pentru un plus de eleganță.

Fiind un apartament de închiriat pentru un target de clienți premium, am ales să depășim barierele designului tipic de “rent” și să intervenim cu un element wow, și anume un panou de sticlă retroiluminat de la Tecnografica, ce surprinde încă de la intrare.

Formele rotunde care se regăsesc în corpurile de iluminat, piesele de mobilier alese și decorațiunile, împreună cu inserțiile bronze ale mobilierului pe comandă, păstrează aceeași notă glam în toată locuința.”